onsdag 10 september 2008

Dag 3

Idag bestämde vi att killarna skulle redovisa Poliser och Rasism arbetet med en film, vilket vi tror kan bli ganska flummigt men bra. Därför lär vi inte höra så mycket från dem här på bloggen så det blir vi tjejer som tar hand om det. Vi är en man kort idag också då Isac har övergivit oss för att förbereda sig för ett lajv men vi klarar oss nog ett tag. Mer än så har vi inte hunnit med än så länge men när bloggen är klar för idag ska vi fortsätta med forskningen om barnarbete innom Svenska företag.

2 kommentarer:

Nia sa...

Verkar som att ni kommit igång bra! Det ska bli spännande att se vad ni kommer fram till om barnarbete inom svenska företag. Tittar ni på svenska företag som köper in varor gjorda av barn i fattigare länder eller har ni hittat något om barnarbete på företag i Sverige också?
Lägger ni ut lägga planschen på bloggen när den är klar?

FTPBR sa...

Vi har sökt fakta om Svenska företag som har barnarbetare i andra länder som te.x H&M. Vi vet inte än om planchen kommer att visas här på bloggen men vi ska göra vårat bästa för att se till att vi kan lägga upp någon bild på den när allt är klart. Även filmen kanske vi kan lägga upp.